Velkommen til Ømborgen

Træd ind i den klassiske retroarkitektur midt i naturskønne omgivelser, og oplev den vidunderlige Ømborg. Med et indendørsareal på mere end 1200 m2, og 20 separate værelser, er stedet en skjult perle, der er perfekt til enhver begivenhed. Her er rig mulighed for ro og fordybelse, samvær, foredrags- og mødeaktivitet, store forsamlinger, middage og dans. De store udendørsarealer med søudsigt og egen, direkte adgang til Mossø, giver god mulighed for at nyde den friske luft og de smukke omgivelser.
Med en beliggenhed i hjertet af naturen er Ømborgen det ideelle sted til lejrskoler, bryllupper eller kurser - det perfekte sted for både store og små arrangementer. Gør din næste begivenhed uforglemmelig på Ømborgen!

Faciliteter

Ømborgen råder over 20 værelser med op til 4 sovepladser pr. værelse (I alt 74 sengepladser). Følgende faciliteter medfølger:

Fri parkering
El-ladestandere
Stort og rummeligt industrikøkken
Handicapvenligt toilet
Privat adgang til sø
Bålplads
Mulighed for tillejning af kano
Fodboldbane


Oplevelser & seværdigheder

Ømborgens historie

Stedet Ømborgen blev til omkring 1948, hvor daværende maskinhandler Thorvald Hansen fra Horsens, som ejede nabogården Sølund, ville forære de unge katolikker i Horsens et sted, hvor de kunne tage hen...

Oplevelser og seværdigheder

Ømborgen ligger i bekvem afstand til mange spændende oplevelser. Her er alt fra idyllisk natur til rige muligheder for fysisk udfoldelse, hvor både stor og små kan være med.

udforsk området

Stedet ligger midt i noget af Danmarks smukkeste natur. Ømborgen er beliggende i et usædvanligt naturskønt, fredet område direkte ned til Mossø, nærved det historisk interessante Øm Kloster. Derudover er stedet et godt udgangspunkt for biologiske iagttagelser og ekskursioner, ligesom omegnen byder på adskillige geografiske seværdigheder.


Leje af Ømborgen

Ømborgen er et kursus- og lejrcenter i hjertet af Jylland. Vi har kapacitet op til 150 personer, som inkluderer lækre indendørs- og udendørsarealer. Ømborgen vil være perfekt til lejrskoler, bryllupper mm.
Ømborgen har rammerne til både de store og små arrangementer.

Kontakt os

Skriv evt. ønsket ankomstdag og lejes t.o.m

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.