Ømborgen
underside01.jpg

Bryllup & Fest - Smukke rammer og en kirke ved hånden

Med Ømborgen som ramme for jeres fest er der garanteret en idyllisk stemning i noget af Danmarks flotteste natur. Området er fredet, hvilket er jeres garant for en fredelig atmosfære. Stedet rummer mulighed for at leje den tilstødende kirke (afstand ca. 20m) til f. eks. vielser.

Et typisk setup på Ømborgen til bryllup, kobberbryllup/sølvbryllup/guldbryllup, runde fødselsdag osv. er at indrette pejsestuen til en velkomstreception. Med stuens store glaspartier har I en fantastisk udsigt over de grønne arealer og ikke mindst Mossø. Hvis vejret er til det, vil jeres gæster helt automatisk søge ud på terrassen og evt. nyde et glas champagne.

Når tiden til selve middagen oprinder, vil man med fordel kunne bevæge sig ind i den store midtersal med det lysgennemsigtige tag, hvilket året rundt - kombineret med de store lysekroner - giver et meget behageligt lys. Salen kan alt efter bordopstilling rumme optil 120 siddende gæster.

Mens maden nydes, kan evt. personale under småpauser som taler, sange mv. omrokere receptionen i pejsestuen til dansesal/salon/bar.

Når middagen er overstået, begiver gæsterne sig igen ind i pejsestuen, hvorefter personalet kan begynde oprydningen i midtersalen uden at forstyrre festen. Med muligheden for at lukke gangene af med de store trædøre, vil de gæster, der ønsker at sige godnat, kunne lægge sig uden at blive forstyrret af den fortsatte fest.

Ved større familiesammenkomster er de store udendørs arealer oplagte til boldspil, kroket, lejrbål osv. osv.

 

Stedet byder endvidere på flere oplagte steder til fotosessions af dels alle gæsterne på et fællesbillede med kirken i baggrunde, dels af et evt. brudepar på den brede badebro med Mossø i baggrunden.

Kontakt til bartendere, musikere, tjenere og kokke samt henvisninger til leje af jukebokse, fadølsanlæg, popcorn/softice -maskiner mm. formidles.